آموزش گنج یابی و دفینه یابی

دفینه یابی گنج یابی شناخت عتیقه زیرخاکی علوم غریبه طلسم دعا متافزیک سایت کتاب نایاب

آموزش گنج یابی و دفینه یابی

دفینه یابی گنج یابی شناخت عتیقه زیرخاکی علوم غریبه طلسم دعا متافزیک سایت کتاب نایاب

  • ۰
  • ۰

کتاب سفر جفر رساله علوم فاطمیه سفر جفر ، نویسنده علامه میر سید حسین اخلاطی، تحقیق و تصحیح زهیر طیب. کسی که قصد یادگیری علم جفر را دارد باید دلی صاف و خیرخواه داشته باشد و با اطاعت و عبادت خداوند تزکیه نفس کند. باید دانست که جفر علمی همچون علوم دیگر (که کسبی و تجربی هستند) نیست.اگر چه برخی سرگشتگان در این باره توهم داشته باشند.

پس باید توجه داشت که یاد گرفتن علم جفر، مایه تقرب نزد پروردگار و بدست آوردن کرامت نمیشود. چرا که اینها علومی است که پیش از اسلام در اختیار جهود و نصاری بوده و هم اکنون نیز هست و این دو جماعت سعی وافری در یادگیری و آموزش آن دارند. بنابراین دانستن آن دلیلی بر مقامات عالی معنوی نیست… برای دانلود رایگان کتابهای نایابPDF کلیک کنید

کتاب سفر جفر (رساله علوم فاطمی) PDF فارسی

مصنف رساله کتاب سفر جفر

و اما درباره مصنف این رساله در بابا پردازنده این رساله، دائره المعارف سترگ کتابشناسی «الذریعة» چنین می‌نویسد: وی علامه شهیر، سید کمال الدین حسین الاخلاطی  الجفری است.

جفر و رمل و علومی مانند این دو دانش که ار سنخ آنهاست، از اوهام و خیالات سرچشمه نمی‌گیرد چرا که اصل جفر، کتابی است که در آن امیرالمومنین امام علی (ع) با املای رسول الله (ص) اخباری را از پنهانیها و غیب که کسی جز برخی از خواص از آن مطلع نیست رانگاشته‌اند و این کتاب نزد امامان اهل بیت (ع) موجود است و باید دانست که جفر، علمی همچون علوم دیگر (که کسبی و تجربی هستند) نمی‌باشد اگر چه برخی سرگشتگان دراین باره توهم داشته باشند.

ویژگیهای سبکی

دستور تاریخی: از نظر دستوری مواردی چون جمع الجمع بستن،جمع بستن مصادر،استعمال همکرد «نمودن» در جای «کردن» و «گشتن» در جای «شدن»، حذف کلام به قرینه معنوی و استفاده از اعداد و اعشار عربی در متن به فراوانی به چشم می‌خورد به گونه‌ای که از آن میتوان به شاخصه های زبانی متن تعبیر کرد.

جمع الجمع

  • و استکشافات رموزهای خفیه و…
  • از حروف دیگر به نوعی که کسورات تسعه اعتبار کنند
  • اما استخراج طلسم عمل، از حروفات خالصات

 

مفاهیم ریاضی

کتاب از مفاهیم بسیار ساده ای شکل یافته است که عبارتنداز:

  • الف. چهار عمل اصلی ریاضی:جمع-تفریق-ضرب-تقسیم
  • ب.اقسام:نصف،ثلث،ربع،خمس،سدس،سبع،ثمن،تسع،عشر…
  • ج. دوایر حروف: در باب دوایر حروف، علامه فقید مرحوم استاد جلال الدین همایی (ره) در مقدمه رساله «کنوز المعزمین» منسوب به بوعلی سینا، فرزانه ایرانی فصل مشیعی دارند که علاقمندان را به مطالعه آن توصیه می کنیم.
  • ۰۳/۰۱/۱۹
  • کتاب نایاب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی